Utöka din följare och gilla-markeringar

September 16, 2022 by No Comments

Vill du öka antalet följare och likes på dina sociala medieprofiler? I så fall har du tur! I det här blogginlägget kommer vi att dela med oss ​​av 8 tips som har visat sig hjälpa företag att få mer engagemang i sina sociala medieprofiler. Genom att följa dessa tips kan du förvänta dig en betydande ökning av antalet följare och likes som du får. Låt oss börja!

Gör din profil inbjudande – Det första steget för att få fler följare och likes är att se till att din profil är inbjudande. Det betyder att du behöver en profilbild som är professionell och representerar ditt varumärke väl. Det innebär också att ha en intressant bio som berättar för folk vad du gör och varför de borde följa dig.

Lägg upp intressant innehåll – Naturligtvis är ett av de bästa sätten att få fler följare och likes att lägga upp intressant innehåll. Det innebär att du måste skicka innehåll som är relevant för din målgrupp och som ger värde. Detta innebär också att du bör undvika självreklaminnehåll så mycket som möjligt.

Gå i dialog med andra användare – Ett annat bra sätt att få fler följare och likes är att gå i dialog med andra användare. Det innebär att gilla och kommentera andras inlägg. Det innebär också att följa andra användare som du tror kommer att vara intresserade av ditt innehåll.

Köp nya följare eller likes – Du kan också köpa följare eller likes från ett antal onlinetjänster. Vi rekommenderar dock inte att du gör detta eftersom det inte är ett organiskt sätt att växa ditt följare. Om du skulle vilja köpa fler följare eller likes, ta en titt på Social24.se där du kan läsa tre fördelar, hur det fungerar och se priser.

Använd relevanta hashtags – Hashtags är ett utmärkt sätt att öka räckvidden för dina inlägg och få fler följare och likes. När du använder hashtags, se till att använda sådana som är relevanta för din bransch eller nisch.

Kör en tävling i sociala medier – Tävlingar i sociala medier är ett bra sätt att öka engagemanget och få fler följare och likes. Om du vill genomföra en tävling, be bara folk att gilla, dela eller kommentera ett av dina inlägg. Välj sedan slumpmässigt en vinnare bland alla deltagare.

Ge dina följare en VIP-känsla – Få dina följare att känna sig speciella genom att ge dem exklusivt innehåll eller tillgång till erbjudanden och rabatter. Detta kommer att göra dem mer benägna att följa ditt innehåll och berätta för sina vänner om dig.

Lägg upp i rätt tid – Timing är allt när det kommer till sociala medier. Om du vill att fler ska se ditt innehåll, se till att du publicerar den tid på dygnet då folk faktiskt använder sina telefoner. Det är främst runt morgonen och igen på kvällen.